tuinkamer

Pure comfort en luxe in je tuin

Een tuinkamer van Metalura is echt comfort en luxe in je tuin, een verlengde huiskamer zo kun je de kamer wel noemen. Wanden van glas, je bepaald zelf of je de wanden vast wilt hebben of wanden die je geheel open kunt doen. Is het erg warm weer in de zomer dan kun je met zonwering de zon ook buiten houden, de glazen wanden open zetten en je geniet optimaal van het prachtige zomerweer en natuurlijk je tuin. In de avond als er een windje op komt zetten doe je de wanden dicht, zo zit je beschut en toch comfortabel.

tuinkamer

Kies waar je de wanden wilt hebben

Bij Metalura kun je zelf kiezen welke glazen wanden je wilt, wil je alleen de zijkanten van glas dan is dit mogelijk. Je kunt de wanden indien gewenst mobiel maken zodat je deze in de zomer open kunt schuiven. Komt er wind dan doe je eenvoudig de wanden dicht en zit je uit de zon. Bij de luxere uitvoeringen van een tuinkamer kun je zelfs het dak een gedeelte open doen, zo haal je de zon in de kamer. Dit is heerlijk als het voorjaarszonnetje komt, je geniet direct van de eerste zonnestralen die er zijn.

Slimme systemen 

tuinkamer

Metalura heeft voor een tuinkamer slimme systemen ontwikkeld, hierdoor kun je zowel zomer als winter genieten. Wind en regen spelen geen rol meer of je buiten kunt zitten, wat is er nu fijner dan in de winter ook te kunnen zitten in je tuin? In het voorjaar zie je alle bloemen en planten weer in bloei komen, dat geeft je pas een gevoel van geluk.