Woonaccessoires

Woonaccessoires

Wij hebben voor jou de perfecte winkel gevonden voor al je woonaccessoires. Deze online winkel vind je hier. Hier vind je alles voor in en om het huis. De tuin, de keuken, de huiskamer, de badkamer, de slaapkamer, de hal…echt alles kan je hier kopen.

Het gemak van een webwinkel

Maak gebruik van het gemak van online aankopen doen bij deze woonwinkel. Het aanbod is heel divers en indien nodig krijg je het op maat gemaakt bij je in huis. Voor 16:00 uur besteld is de volgende dag al bezorgd en de verzending is gratis als je bestelling meer dan 20 euro kost. Het betalen is ook gemakkelijk. Je kan achteraf betalen met IDeal (Nederland), Klarna, creditcard VISA & MasterCard, met PayPal of met Bancontant (België). 

Het assortiment

Superwoonwinkel verkoopt een groot aantal woonaccessoires. Te veel om op te noemen eigenlijk. Op hun sitemap vind je alle producten netjes op een rij; je vindt deze hier. Op elke pagina van hun site zie je bovenin een horizontale, oranje balk met allerlei categorieën. Zo vind je ook gemakkelijk waar je naar op zoek bent.

Helemaal rechts vind je de aanbiedingen van dit moment (‘sale’).

Ontvang de nieuwsbrief?

Woonaccessoires

Op de website is de mogelijkheid om een account aan te maken met je e-mailadres en je te registreren. Dit maakt niet alleen bestellen en betalen makkelijker, maar je ontvangt dan ook de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe producten, ideeën of leuke voordeeltjes. Registreren doe je hier

Heb je vragen of wil je een goed advies?

Bel dan met 085-0471624, vul je een contactformulier in via de site of zend een e-mail naar klantenservice@superwoonwinkel.nl. Zo kom je er zeker uit.