Waarom LED-lampen gebruiken voor de hal?

LED-technologie is inmiddels wijdverbreid en de meeste gebruikers zijn zich bewust van de voordelen ervan. Desalniettemin wil ik de voordelen van leds in ganglampen nog eens samenvatten.

Lange levensduur

Als je LED hal verlichting vergelijkt met conventionele lampen, is het de moeite waard om naar de levensduur te kijken: in sommige gevallen kan de brandduur van LED-lampen worden gegeven als 50.000 uur (ongeveer 6 jaar). Je hoeft jouw schoenen dus niet meer te strikken in het donker!

Veel licht

Hal verlichting met LED-technologie geven , afhankelijk van de variant, veel licht af , hoewel ze niet veel ruimte en energie vragen. In tegenstelling tot spaarlampen, die voor hun optimale lichtsterkte soms een korte doorlooptijd nodig hebben, schijnen de LED ganglampen direct in een helder licht .

Laag energieverbruik

Ten slotte zijn LED-lampen onverslaanbaar in termen van energie-efficiëntie . Ze zetten het overgrote deel van de verbruikte energie om in licht (en niet in warmte) en zijn daardoor erg zuinig – wat ook terug te zien is in de elektriciteitsrekening aan het einde van de maand.

Kan ik mijn vorige hal verlichting upgraden met LED?

Zeker als je al een lamp in je gang hebt geïnstalleerd, kan het relevant zijn om deze te ‘ upgraden ‘ met ledlampen in plaats van ze volledig te vervangen. Welke lamp in welke fitting past en hoe je over het algemeen de juiste kleur en vorm van je lamp kiest, heb ik in dit artikel over het onderwerp “De juiste LED lamp vinden” al op een rijtje gezet . Voor hal lampen , moet worden opgemerkt dat de dimbaarheid meestal niet een te spelen rol. In tegenstelling tot de woonkamer geven de meeste mensen de voorkeur aan helder, helder licht in de hal. Om de hal met een aangenamer licht te laten baden, moet je ervoor zorgen dat je een vrij warme lichtkleur kiest. Als je wilt om te minimaliseren jouw elektriciteitsrekening in aanvulling op energiebesparing met LED’s, moet je denken over bewegingsmelders in de hal. Je schakelt het licht alleen in als er daadwerkelijk iemand in de hal is en licht nodig heeft- en schakelt het na een bepaalde tijd weer uit. Dit betekent dat je na het aantrekken van je schoenen snel de deur uit kunt zonder je zorgen te maken over de hal verlichting die misschien nog brandt.