Verhuis Gids

Wat kan een verhuisbedrijf voor jou betekenen?

Verhuizen vraagt veel tijd, aandacht en in veel gevallen stress. Gelukkig is er een manier om al deze genoemde punten te verminderen. Kom er hier achter wat een verhuisbedrijf voor jou kan betekenen. 

Wat doet een verhuisbedrijf? 

Stel jij gaat verhuizen en je wilt al jouw spullen mee nemen. Dan kan een verhuisbedrijf jou hierbij helpen. Maar dat is niet het enige wat ze voor jou kunnen betekenen. Door een verhuisbedrijf in te schakelen kun je namelijk stress voorkomen op heel veel verschillende vlakken. Volgens Verhuis Gids zijn dit een aantal voorbeelden van taken van wat een verhuisbedrijf doet: 

  • Inpakken én uitpakken. Jazeker, niet alleen alle spullen worden in dozen verpakt, maar deze dozen worden vervolgens ook weer uitgepakt als jij dat wil. Het voordeel hiervan is dat je niet weken na de verhuizing nog uit kartonnen dozen leeft! 
  • Montagewerken. Heb je te maken met grote meubels zoals bankstellen en kasten? Dan kan het zijn dat deze spullen niet door de deur passen. Om dit op te lossen kan het verhuisbedrijf deze spullen demonteren en in de nieuwe woning weer monteren. 
  • Schoonmaken. Moet je jouw woning opleveren? Of wil je het gewoonweg schoon achterlaten? Dan is dit ook een werkje wat je kunt overlaten aan het verhuisbedrijf! 
  • Inboedel opslaan. Ga je niet meteen van woning A naar woning B en moeten jouw spullen een plaatsje hebben om te blijven? Dan kan het verhuisbedrijf jouw opslag bieden. Dit geldt ook wanneer je naar het buitenland verhuist, of je gewoonweg nog niet weet wat je met het bankstel aan moet. 
Verhuis Gids

De voordelen van een verhuisbedrijf

De taken die een verhuisbedrijf voor jou kan uitvoeren is niet het enige voordeel wat er aan vast zit. Ondanks dat het ontzettend handig is dat jij zelf niet met meubels hoeft te sjouwen, zijn er nog een aantal punten die je kunt zien als een voordeel.
Dit zijn een aantal van die voordelen van een verhuisbedrijf. 

  • Meer tijd. Door een verhuisbedrijf in te schakelen ben je zomaar in je nieuwe woning. En dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Je bespaart ontzettend veel tijd wanneer je er voor kiest een verhuisbedrijf te laten helpen. 
  • Minder stress. Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle ervaring, omdat er zoveel bij komt kijken. Door een paar van die taken uit handen te geven kun je waarschijnlijk makkelijker in slaap komen. 
  • Verzekerde inboedel. Valt er iets tijdens de verhuizing en kan dit niet meer gemaakt worden? Dan heb je geluk wanneer je verzekerd bent bij het verhuisbedrijf!  Daarbij is het ook zo hoe beter de verzekering hoe beter het bedrijf!