wortman

Wil jij unieke teak meubels in jouw woning?

boekenkast wortmanHoe jij er net als mij van om jouw woonkamer uniek te maken? Dan heb ik een goede site voor jullie gevonden, namelijk wortman.nl. Hier vind je teak meubels die allemaal op maat gemaakt worden. Zo ben ik deze site afgelopen maand zelf tegen gekomen. Omdat de producten mij hier zo enorm bevielen, had ik geen keuze deze met jullie te delen.

Zoals jullie weten probeer ik online zo veel mogelijk inspiratie op te doen. Op deze wijze kwam ik dan ook terecht op de website van Wortman. Hier vind je dus allerlei meubels zoals, banken, tafels, kasten en stoelen. Zij hebben hier dan ook nog variatie in zoals eettafels, salontafels en tafels voor buiten in de tuin. Deze kun je allemaal online bekijken en direct bestellen. Want alles wat je online ziet en tevens ook direct leverbaar.

Liever eerst in het echt bekijken

teak meubelsOmdat teak meubels vaak toch prijzig zijn, wil je zoiets lever in het echt bekijken. Dit is natuurlijk begrijpelijk en daarom heeft Wortman ook een showroom. Deze is gevestigd in Alphen aan den Rijn en de openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:30 uur, vrijdag 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

Voor mij was dit echter niet nodig. Ik heb namelijk een teakhouten stoel gekocht. Ik was op zoek naar iets unieks en hier heeft deze firma mij dan ook bij geholpen. En zoals ik net al aan gaf leveren zij uitsluitend maatwerk, dus is mijn stoel uniek.

Wat misschien ook wel interessant is voor jullie om te weten is dat wanneer je jouw woonkamer compleet wilt inrichten zij op voorhand een 3D tekening maken. Zo kun je alle wensen duidelijk in kaart brengen en van te voren zien of alles perfect staat. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om aanpassingen door te voeren. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat de kamer perfect is en zijn eigen stijl behoudt.

wortman