Spaar je rug en huur een verhuislift!

Een verhuislift huren is perfect als je gaat verhuizen uit een woning die niet op de begane grond ligt. Stel dat je een flat hebt in Rotterdam en je gaat verhuizen naar een woonhuis in Brabant. Als je alleen al denkt aan de vele uren zwoegen om je trappen op en neer te lopen met je kostbare spullen, word je niet vrolijk. En dat passen en meten met grote dingen uit je inboedel zoals een bank door een nauw trapgat sjorren… Om nog maar te zwijgen over de situaties waarin verschil van mening ontstaat over een bocht, terwijl jij met een zware bank in je handen staat. Zelfs als je in een galerijflat woont met een lift, je moet altijd door bochten en deuren. Onderweg naar beneden realiseer je je ook ineens dat je voordeur nog open staat… En dat allemaal terwijl jij je een breuk tilt aan zware dingen en een rugblessure riskeert. Dat kan anders en veel minder stressvol. Je hebt al genoeg andere zaken aan je hoofd als je verhuist.

Je bespaart veel tijd

Heb je al eens gedacht aan een verhuislift? Een verhuislift huren is echt een uitkomst. Alleen al omdat het je een zee van tijd zal besparen! Een verhuislift wordt voor je woning buiten op straat geplaatst. Er zijn verschillende soorten verhuisliften. Jouw verhuizer kan bepalen wat het best werkt voor jouw specifieke situatie. Als er bijvoorbeeld een mooie groene boom voor je huis staat, dan kan het zijn dat er een diagonale arm wordt ingezet om zodoende je ramen te bereiken. Het kan ook zijn dat je andere obstakels het die een paar meter verder vanaf je huis staan. Dan kan ook een verticale lift worden ingezet. De meeste verhuisliften van verhuislift Rotterdam hebben een groot platform waar makkelijk een flinke kast of een bureau makkelijk op past. De lift verschijnt vervolgens bij je raam en professionele verhuizers tillen jouw meubels zo naar buiten op het platform. Vervolgens worden jouw spullen veilig en snel naar beneden gebracht. Vanaf het platform van de lift tillen ze vervolgens je spullen zo de verhuiswagen in. Supersnel, goed en veilig.

Het is veilig

Zelf verhuizen is natuurlijk ook een optie. Maar dat kost je veel energie en tijd. Daar sta je dan op je trap met een grote stoel in je handen. Die bocht leek nog zo makkelijk om door te kunnen… Ineens kun je geen kant meer op. De stoel zit muurvast en je ziet dat het behang in het trapgat al beschadigd is. Wat een frustratie! Om nog maar te zwijgen over het gevaar dat je met stoel en al van de trap valt. Veiligheid moet serieus genomen worden. Een verhuislift huren heeft veel voordelen boven zelf zwoegen. Professionele verhuizers van verhuislift Dordrecht zorgen ervoor dat de werknemers goed zijn opgeleid in het gebruik van verhuisliften. Ze zijn getraind in het gebruik van alle apparatuur op de liften, inclusief de hoogwerker. De liften worden goed onderhouden en zullen je een enorme dienst bewijzen.