Verhuisservice Amsterdam, wie is de beste?

MBI Verhuisservice is zonder enige twijfel de beste verhuisservice Amsterdam en omstreken. Met hun jarenlange ervaring, gemotiveerde en vakkundige medewerkers en hun klantgericht instelling hebben zij al heel wat verhuizingen naar volle tevredenheid van hun opdrachtgevers uitgevoerd. Of het nu om het verhuizen van één of enkele producten gaat, om een zoon of dochter die gaat studeren en op kamers gaat wonen, of het verhuizen van een compleet gezin, bij deze verhuisservice uit Amsterdam ben je aan het juiste adres. Jouw verhuizing is hun zorg, waardoor ze jou volledig ontzorgen. Want een verhuizing is vaak al druk genoeg.

Wat kan deze verhuisservice uit Amsterdam voor je betekenen?

In feite neemt deze verhuisservice uit Amsterdam je gehele verhuizing voor je uit handen, indien je dit zou willen. Zij leveren de verhuisdozen en het verpakkingsmateriaal zoals inpakpapier en noppenfolie en zij pakken al je spulletjes voorzichtig en efficiënt voor je in. Daarna zorgen zij er voor dat deze netjes in de verhuiswagen worden ingeladen en naar je nieuwe adres worden gebracht. Op je nieuwe adres laden ze alles weer uit en indien je dit wenst pakken ze de spullen voor je uit. Verder kunnen zij je meubels voor je demonteren, veilig vervoeren door gebruik te maken van meubelhoezen en verhuisdekens en deze in de nieuwe woning weer netjes monteren en op hun plaats zetten. Allemaal redenen om van deze verhuisservice uit Amsterdam gebruik te maken.

Wat zijn de kosten van deze verhuisservice uit Amsterdam?

Zoals reeds gezegd is deze verhuisservice uit Amsterdam de goedkoopste in de regio. Op de site kun je alle kosten terugvinden, of het nu gaat om verhuisdozen en verpakkingsmateriaal of om een verhuiswagen met of zonder lift. De prijzen zijn open. Voor een kleine verhuizing moet je rekenen op zo’n € 150, voor een middelgrote verhuizing op € 450 en voor een grote verhuizing op zo’n € 950. Maar natuurlijk is geen verhuizing hetzelfde. Waar het ene gezin genoeg heeft aan slechts 75 dozen, heeft een ander gezin er maar liefst 200 nodig. Daarom komt deze verhuisservice uit Amsterdam geheel vrijblijvend bij je thuis, zodat je een offerte krijgt die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig.

Hoe kom ik in contact met deze verhuisservice uit Amsterdam?

Voor het aanvragen van een offerte kun je gebruik maken van de diverse buttons die je op de website tegenkomt. Mocht je nog vragen hebben, of liever hebben dat er iemand persoonlijk en geheel vrijblijvend bij je langs komt, dan kun je natuurlijk even bellen om je vragen te stellen en/of een afspraak te maken. Zo kun je meteen bespreken hoe lang je een verhuiswagen nodig zal hebben en hoeveel verhuizers je voor hoeveel uur zal moeten inhuren. Maar het is ook mogelijk om een mail te sturen met daarin je vragen. De verhuisservice neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.