Veiligheid én gemak met elektronische lockers

Ben je op zoek naar een manier om jouw bezoekers of werknemers op een veilige manier spullen te laten opslaan, die ook nog eens zeer gemakkelijk is in gebruik? Bijvoorbeeld voor in de kleedkamer van jouw sportschool, zwembad, attractiepark of werkplaats? Er zijn ontelbare manieren te bedenken waarbij een elektronisch slot druppel de uitkomst kan bieden. Waar we momenteel nog veel klassieke lockers zien bij veel bedrijven, zien we ook dat steeds meer ondernemers de switch maken naar een moderne, veilige én gemakkelijke manier van opslag van kostbaarheden. WEWO Interior Concepts is de afgelopen jaren druk bezig geweest met het perfectioneren van dit systeem. En met resultaat! In dit artikel vertellen we je alles over de elektronische lockers van WEWO.

Hoe werkt een elektronische locker?

Iedereen is wel bekend met de traditionele lockers. Je stopt je spullen erin, sluit de locker af met je pincode of een sleuteltje en je spullen zijn opgeborgen. Maar wat gebeurt er als je de pincode vergeet? Of als de sleutel zoek raakt of misschien zelfs afbreekt in het slot? Met een elektronisch slot druppel van WEWO Interior Concepts is dit verleden tijd. Met het grootste gemak kan men zijn of haar kostbaarheden in de locker en zonder pardon dicht doen. Het enige wat men hoeft te bewaren is de druppel. Deze druppel kan simpelweg voor het elektronische slot gehouden worden waaraan die gekoppeld is en de locker zal opengaan. Veiligheid én gemak, dat wil jij toch ook voor jouw medewerkers en bezoekers?

Hoogwaardig maatwerk mogelijk

Waar ze bij WEWO Interior Concepts ook zeer goed in zijn is het leveren van hoogwaardig maatwerk. Heb jij bijvoorbeeld beperkte ruimte beschikbaar, maar wil je wel graag een aantal lockers plaatsen? Dan zal WEWO Interior Concepts met jou meedenken hoe dit het beste gerealiseerd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld door afmetingen van de lockers aan te passen, of in te spelen op de bijvoorbeeld schuine daken. De mogelijkheden van maatwerk bij WEWO Interior Concepts zijn eindeloos!