Jabostone BV: Een totaalconcept voor de online retailer!

Tegel groothandel Jabostone B.V. bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. In 2007 zijn wij begonnen met de verkoop van natuursteen tegels aan de regionale markt. Door een structurele groei, continue ontwikkelingen binnen het productassortiment met het oog op een optimale prijs – kwaliteit verhouding en een heldere online visie is tegelimport Jabostone inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel, actief in Nederland en België. Wij bieden een gerichte selectie tegels van topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire soorten en maten voor de Belgische en Nederlandse markt, waaronder vloer en wandtegels van keramiek en natuursteen, maar ook topkwaliteit ‘bijproducten’, zoals tegellijm, voegmortel en levellingssystemen voor een scherpe prijs! Wij bieden een uniek totaalconcept voor online retailers en hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over!

Een uniek online concept.

Als online dropshipper van grote (online) partijen hebben wij op basis van verkoopresultaten ons online assortiment volledig gefintuned. Dit heeft geleidt tot een basis assortiment van ongeveer 250 tegels. Deze producten hebben allemaal bewezen online goed te verkopen en dit assortiment bevat alleen 1e keus topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen, soorten en maten voor de Nederlandse en Belgische markt. Een prachtig alternatief voor de ‘A-merken’, ideaal voor online verkoop.

En ditzelfde geldt voor onze online ondersteuning. Allereerst zorgen we ervoor dat u onze collectie snel & goed online krijgt. Alle productinformatie hebben wij gedetailleerd voor u uitgewerkt in een gebruiksvriendelijk importdocument. En uiteraard ontvangt u ook goede afbeeldingen die eenvoudig ‘gematcht’ kunnen worden.

En wanneer er dan orders binnenkomen, dan moet het verdere proces van A tot Z kloppen. De belangrijkste feiten alvast op een rijtje: Ons online productassortiment hebben wij altijd op voorraad; Voor 12.00 uur besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd. Voor alle tegels leveren wij consumentensamples voor een vaste prijs en dropshipment behoort ook tot de mogelijkheden: U ontvangt de bestelling en wij regelen de rest, inclusief transport naar uw klant. Wij bieden een scherpe inkoopprijs, een scherpe consumentenprijs en een goede marge voor u. Daarnaast houden wij rekening met het online retourrecht voor consumenten. Retouren van producten uit ons online assoritment nemen wij gewoon aan!

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking en eventuele samenwerking? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Bel of mail ons even, dan plannen we meteen een afspraak in!